Spring naar bijdragen
Fitness-Forum

A.Lem

Fitnessforum Moderators
 • Aantal bijdragen

  93
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

A.Lem last won the day on September 21 2017

A.Lem had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

11 Good

Over A.Lem

 • Rang
  Jong lid

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.helisports.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Amsterdam

Recente profielbezoeken

2846 profielweergaven
 1. Sportmaatje

  Leuk idee
 2. Besta Ana, Via deze pagina kan u makkelijk met een personal trainer in contact komen van bij u in de regio : https://www.personaltrainers.nl/ Met vriendelijke groet,
 3. Voedingsschema

  Hoi Francois Ik wens je veel succes en met een goede voeding kom je er zeker ! Een voedingsschema maken kan iedereen eigenlijk, maar je moet er zelf wat tijd en moeite in steken. Daarom doen mensen dit ook tegen betaling voor je, het kost tijd en moeite om dat te maken :) ik heb weinig zin om mijn tijd te besteden aan het uitrekenen van je calorieën en dergelijke als je dat zelf makkelijk kan. Wij willen op al je vragen antwoorden maar je huiswerk maken moet je zelf doen :) Als je het zelf doet, leer je ook hoe het moet en begrijp je ook meer over je voeding, waardoor je ook betere keuzes zal kunnen maken en zelf inschattingen maken qua aanpassingen en dergelijke. Lees dit even door, deze is goud waart en vermeld bijna alles wat je moet weten : Succes!
 4. Hoi!

  Hoi Edward, Jij bent geweldig bezig zo te horen :) blijven volhouden en in 2018 moet je zeker je doel kunnen halen. Als ik het goed begrijp is dit je gelukt door enkel een ander voedingspatroon aan te nemen ? Heb je ook aan krachtraining gedaan en dergelijke of daar wil je nu mee beginnen om meer af te vallen? Je staat stil momenteel sinds oktober omdat je lichaam gewent is geraakt aan het gene wat je nu aan het doen bent. indien je nog geen krachttraining deed en nu begint, ga je snel terug beginnen met resultaten behalen. Ik geloof alvast in je
 5. Onderdelen Swordsman spinningbike

  Goedemorgen, Indien u de Swordsman gekocht hebt bij Helisports kan u dat makkelijk online opvragen via deze pagina : https://www.helisports.nl/service.html
 6. Ervaringen powermark 660 LR lat/low row?

  Hoi, Je kan hem altijd komen uitproberen bij een van onze vestigingen. Is wel een deftige lat pull down machine voor die prijs en die low pulley is ook heel handig om te hebben. Het is een vrij goedkope optie deze en zeker zijn geld waard, omdat het geen steek gewicht heeft is deze vrij goedkoop omdat zo'n weightstack de prijs al snel een stuk hoger maakt.
 7. Voedingsschema: gezonde tussendoortjes

  Wat maakt een tussendoortje nou eigenlijk gezond ? Wat houdt gezond in ? Bedoel je wat kan ik als tussendoortje eten binnen mijn dieet ? Alles hangt af van hoe jij je macro nutrieten verdeeld. Dan weet je dus ook hoeveel vet,carbs en proteïne je moet eten op een dag. Als je snack A eet, of snack B , kom je vandaag dan nog aan je Kcal doel ? Dan kan je het eten :) kom je er niet aan ? eet het dan niet. zo simpel is het. Vooral bij "typische" tussendoortjes , word er snel met woorden gegooid zoals gezond en goed voor de lijn.... Bijvoorbeeld zo'n zoete "gezonde" meergranen reep bijvoorbeeld, dat eet ik niet , zit vaak tot 25gr suiker in en past hierdoor dus niet binnen mijn voeding schema. Mijn tip is dus, lees het label op de snack , kijk naar de macro's en bepaal zelf of het mogelijk is om dit binnen je dieet te eten. Lees even de stickies door voor meer info: Ps, als ik snacks eet, eet ik kwark of griekse yughurt :)
 8. Respect, mooi resultaat :) Je ziet er gewoon 5 jaar jonger uit nu.
 9. Leefstijl veranderingen

  Hoi, Mooi dat je gemotiveerd bent om een nieuwe levensstijl aan de nemen. Ga je ook op je eten letten en een dieet/voedingsplan volgen ? In elk programma, planning, levensstijl, doel dat je voor ogen hebt, zal je voeding bepalen of je het haalt of niet. :) bij een gezonde levensstijl hoort een gezond voedingspatroon.
 10. Leuk dat je begonnen bent met hardlopen. Zelf zie ik niet echt nadelen in het lopen bij een groep/vereniging enkel voordelen, eventueel dat het geld zou kosten tov gratis lopen met vrienden. Voordelen zie ik dan weer dat het meer in groepsverband is en je dus nieuwe mensen leert kennen en er een groter sociaal aspect aan te pas komt.
 11. Sportschool Ergernis

  Dit ergert me dood de laatste tijd. Mensen die lockers gebruiken zonder een slotje ! is niet duur en niemand kan je spullen stelen. waarom locker gebruiken als je die toch niet op slot doet. Ik doe er vaak 3 à 4 open voor ik eentje vind die leeg is, zonder slot zie je namelijk niet of de locker in gebruik is of niet.
 12. Losse huid na gewichtsverlies

  Hoi, Leuk om te horen dat je succesvol bent kunnen afvallen. Hoe oud ben je ? Op jonge leeftijd is je huid nog elastischer dan als je ouder bent en zal het naargelang van tijd wat terug strakker komen. Zeker blijven sporten, niet roken , goed insmeren (UV) en je huid goed verzorgen en komt naar gelang van tijd wel in orde. Die huid volgt wel naargelang van tijd, maar kan ik ben geen dokter natuurlijk dus kan het niet met 100% zekerheid zeggen. Gewoon volhouden en blijven doen waar je mee bezig bent, je bent op de goede weg !
 13. Ik wil afvallen

  Hoi rick, Leuk dat je meer wil gaan bewegen/sporten. Je zal zien dat dit niet allen fysiek gezonder is maar ook mentaal. Beste is als je krachttraining gaat doen in combinatie met cardio als je wil afvallen. Het zou goed voor je zijn als je even in je sportschool kan informeren naar een krachttrainingsschema als dat mogelijk is in jouw sportschool en in sommige gevallen kan je zelfs info krijgen over voeding. Dit hangt wel sterk af van waar je gaat trainen, in low cost sportscholen kan dit vaak niet meer. Vroeger vond ik het gezond eten ook heel moeilijk en ingewikkeld, zeker als je dan nog kcal wil gaan tellen :) dan lijkt het nog veel moeilijker maar na een tijdje word je dat gewoon en is het zelfs super gemakkelijk. Wat eet je nu gemiddeld op een gewone doordeweekse dag ?
 14. Nu eet ik zoals ik zei elke 2 à 3 uur en als ik 1 maaltijd niet binnen die tijd opeet, dan ga ik dood van de honger, je went er snel aan hoor :) Ik denk dat je ook geen/weinig hongergevoel hebt omdat je een heel traag metabolisime hebt, te weinig calorieën eten vertraagt dit ook.
 15. Krachttraining schema samenstellen

  Enkel & knieen zijn gewrichten, geen spieren en kan je dus per definitie niet trainen. Je kan wel de spiertjes er omheen trainen om het te verstevigen. Denk aan op 1 been staan, en alle spiertjes die je voelt werken rond je enkel om je balans te houden. Bij je enkel zijn dit vooral evenwichtsoefeningen denk aan op 1 been staan. Zoals aangegeven zou ik hier ook mee naar een fysio gaan om de juiste begeleiding te krijgen.
×