Spring naar bijdragen
Fitness-Forum

Post-it

Fitnessforum leden
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Post-it

 • Rang
  Nieuw lid
 1. Vrijetijdsbesteding behalve sport

  Hallo game11, Zeker heb ik een paar tips voor je, het belangrijkste bij wedden is je voorkennis, dat je juist weet waarop je inzet. Veel mensen gaan ervan uit dat dit alles puur geluk is, het heeft een beetje met geluk te doen maar onderzoek doen is heel belangrijk! Weten wat voor spelers in het team spelen wat voor sterktes ze brengen en wat er gebeurt als ze geblesseerd zijn, wie ze vervangt, welke opstelling een ploeg gebruikt en tegen welke opstelling die het sterkst is... Ik kan blijven doorgaan er zijn zoveel factoren die in het spel komen. En als je van alles op de hoogte bent en je voorspelling komt uit, nou dat gevoel is HEERLIJK! Toen ik begon heeft deze website me best wel wat geholpen : http://www.online-wedden-bookmakers.nl/ . Alle van de voordien genoemde factoren worden er besproken en links naar verschillende wendaanbieders worden ook gegeven. Ik kan aanraadden daar een kijkje te nemen als je interesse hebt. Hoe ik het doe is elke maand een bepaald bedrag opzij zetten om in te zetten en nooit dit bedrag te overschrijden. Ik ben gestopt met Roken en dat geld dat ik normaal aan mijn sigaretten uit geef, word nu geïnvesteerd in mijn hobby. Veel geluk en plezier natuurlijk.
 2. Vrijetijdsbesteding behalve sport

  Hallo game11, Een leuke vraag, is eens iet anders. :) ik doe graag verschillende soorten sport, ik speel ook in een amateur zaalvoetbal ploeg. Je kunt het waarschijnlijk al raden naast fitness ben ik een grote Voetbal fan! Ik speel graag een spelletje fifa, ik ben ook op de hoogte van alle Europese voetbalcompetities, en om de spelen dat ik bekijk wat interessanter te maken zet ik ook soms weel eens wat in. Ik weet dat sommige mensen hier op neerkijken, maar het is mijn geld en mij hobby! :P
 3. 'eens te dik altijd te dik'

  Ik denk dat die uitspraak vooral gebaseerd is op mensen die niet proberen af te vallen. Mijn vader heeft zijn hele leven met overgewicht gestreden, hij heeft op zijn 45e zijn dieet aangepast en wat sport erbij, en nu is hij zo dun als een plank!
 4. 6 dagen in de week trainen

  Voor mij persoonlijk zou dat wat veel zijn maar als jij je hier goed bij voelt, waarom niet? :)
 5. Hey boup, Ik heb een loopband op Amazon gekocht, de afmetingen van de doos waren zo ongeveer gelijk met de loopband afmetingen die beschreven waren. Bij de levering stonden ze plots voor mijn deur, gelukkig was ik thuis, Ik heb dan even duidelijk gemaakt dat dit onverwacht was en mij niet op een levering had voorbereid. Daarna hebben ze zonder problemen geholpen met het dragen van de loopband naar het derde verdiep in mijn appartement. Ik hoop dat dit helpt!
×