Spring naar bijdragen
Fitness-Forum
game11

Vrijetijdsbesteding behalve sport

Recommended Posts

Hallo iedereen! 

Ik ben benieuwd wat jullie doen als jullie niet aan sport doen. Sport neemt een groot deel van mijn leven in maar ik heb ook andere hobby's. Wat doen jullie graag dat niet echt iets met beweging te maken heeft? 😉

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hallo game11,

Een leuke vraag, is eens iet anders. :) ik doe graag verschillende soorten sport, ik speel ook in een amateur zaalvoetbal ploeg. Je kunt het waarschijnlijk al raden naast fitness ben ik een grote Voetbal fan! Ik speel graag een spelletje fifa, ik ben ook op de hoogte van alle Europese voetbalcompetities, en om de spelen dat ik bekijk wat interessanter te maken zet ik ook soms weel eens wat in. Ik weet dat sommige  mensen hier op neerkijken, maar het is mijn geld en mij hobby! :P

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Naar voetbal matches kijken vind ik ook heel spannend! Ik kijk niet op jouw hobby neer. Doe je dat dan vaak? Ik heb van gokken helemaal geen verstand maar ik ben wel geïnteresseerd erin. Ik zou het ook heel graag een keer proberen :) Heb je tipps voor een beginneling? 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hallo game11,

 

Zeker heb ik een paar tips voor je, het belangrijkste bij wedden is je voorkennis, dat je juist weet waarop je inzet. Veel mensen gaan ervan uit dat dit alles puur geluk is, het heeft een beetje met geluk te doen maar onderzoek doen is heel belangrijk! Weten wat voor spelers in het team spelen wat voor sterktes ze brengen en wat er gebeurt als ze geblesseerd zijn, wie ze vervangt, welke opstelling een ploeg gebruikt en tegen welke opstelling die het sterkst is... Ik kan blijven doorgaan er zijn zoveel factoren die in het spel komen. En als je van alles op de hoogte bent en je voorspelling komt uit, nou dat gevoel is HEERLIJK! Toen ik begon heeft deze website me best wel wat geholpen : http://www.online-wedden-bookmakers.nl/ .  Alle van de voordien genoemde factoren worden er besproken en links naar verschillende wendaanbieders worden ook gegeven. Ik kan aanraadden daar een kijkje te nemen als je interesse hebt.  Hoe ik het doe is elke maand een bepaald bedrag opzij zetten om in te zetten en nooit dit bedrag te overschrijden. Ik ben gestopt met Roken en dat geld dat ik normaal aan mijn sigaretten uit geef, word nu geïnvesteerd in mijn hobby.

Veel geluk en plezier natuurlijk.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hallo Post-it,

Dank je wel voor de tips. Ik zal naar de website gaan kijken -  ik heb namelijk echt heel weinig voorkennis. Ik rook niet maar misschien kan ik een klein geldbedrag voor een gokje aan een andere kant besparen :) 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×